Aktører

647550DD-36EF-483D-BA13-4E42B85F894E_1_201_a

Camilla Grimseth Søgaard

Camilla Grimseth Søgaard er eier og styreleder.

Hun er utdannet lege med spesialisering innen psykiatri. Til daglig arbeider hun som avtalespesialist.

Henvendelser til hennes avtalepraksis må skje via fastlege eller DPS med godkjent henvisning.

34825_Romeriksklinikken_AS_Camilla_Monica_0004-1

Monica Mølnvik

Monica Mølnvik er daglig leder og er utdannet lege med spesialisering innen psykiatri.

Til daglig arbeider hun som avtalespesialist.

Henvendelser til hennes avtalepraksis må skje via fastlege eller DPS med godkjent henvisning.

_DSC3700 copy_3

Cathrine Helgø Sasson

Cathrine Helgø Sasson er utdannet psykolog og har vært psykologspesialist siden 2005. Hun har jobbet i 24 år i offentlig helsevesen i Norge, England og Irland på psykiatriske poliklinikker og psykiatriske sykehus. Tilbyr utredning og individualterapi til unge voksne og voksne med et bredt spekter av psykiske lidelser og livsvansker. Angst, depresjon, stress, utbrenthet og selvfølelelseproblemer er noe av det hun jobber mest med. Hun har en særskilt interesse for stressmestring, selvregulering og selvomsorg.

Hun har videreutdanning innen affektbevissthet (fokus på følelser), EMDR (bearbeidingsteknikk) og mindfulness basert tilnærming. Har også kompetanse og lang erfaring i å jobbe med kognitiv-atferdsorientert terapi, traumesensitiv terapi og kroppsorientert tilnærming. Tilbyr mindfulness MBSR kurs på kveldstid. Kan tilby terapi på engelsk. Hun er opptatt av dine unike behov og ønsker sammen med deg å finne måter å gjøre det du strever med håndterbart og forståelig.

På hjemmesiden kan du lese mer om hennes bakgrunn og hva hun tilbyr:
www.cathrinesasson.no

Knut Erik Duna

Knut Erik Duna

Knut Erik ble utdannet psykolog i 1995 fra universitetet i Oslo. Han er spesialist i klinisk psykologi og avhengighetspsykologi, og har i tillegg fordypning i professor Jon Monsens affektbevissthetsmodell. Modellen vektlegger følelsenes betydning for psykisk helse og samhandling med andre.

Knut Erik har lang erfaring både med individuell terapi og gruppeterapi, samt veiledning av helsepersonell. Han har i mange år arbeidet innen psykisk helsevern på Akershus universitetssykehus.

Knut Erik tilbyr samtaler og veiledning på kveldstid, og kan hjelpe deg som ønsker å bli mer kjent med dine egne følelser.

IMG_3498

Martin Bollum